CykDwujeczka Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 W dniu 8.09.2022 o 15:31, pietrzak1994 napisał: jednak dung 3x na dzień by się przydał Jak będą dungi eventowe robić co 3 miesiące (na święta obstawiam na 95%, że będzie) to rynek padnie i taki będzie finał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C13 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Nie myśleliście o plecaku na sungme ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsciekly Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 3 godziny temu, C13 napisał: Nie myśleliście o plecaku na sungme ? Myślałem, a ty? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_głodny Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 5 godzin temu, C13 napisał: Nie myśleliście o plecaku na sungme ? i tak ludzie są spoceńcami i sporo są do przodu po co mają mieć jeszcze większe ułatwienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrucilem Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 15 godzin temu, jestem_głodny napisał: i tak ludzie są spoceńcami i sporo są do przodu po co mają mieć jeszcze większe ułatwienie? boli cię ze ktoś a ma a ty nie masz? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keto Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 17 godzin temu, jestem_głodny napisał: i tak ludzie są spoceńcami i sporo są do przodu po co mają mieć jeszcze większe ułatwienie? Żeby głupi miał zagadkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeS Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Studenckie manu dropi tez z metinów w m1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi