BlassYaa Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Witam, Dzisiaj przed nami wiele ogłoszeń. Jednakże chce się w tym wstępie skupić przede wszystkim na jednej rzeczy, czyli terminie zapowiedzi Aktualizacji. Wiele razy na chatboxie wspominałem, że prezentacja Update'u pojawi się w marcu, a jak widzicie termin podany w tym temacie to dopiero 24 kwietnia. Chciałbym wyjaśnić to opóźnienie i wziąć za nie pełną odpowiedzialność. Takie przesunięcie jest spowodowane moimi prywatnymi sprawami i nikt z Administracji Valiuma (oprócz mojej osoby) nie jest temu winny. Pewnie część z Was to zauważyła, ale w marcu byłem mniej aktywny na forum czy supporcie w szczególności na początku miesiąca. Nigdy nie chciałem poruszać takich spraw publicznie, ale wydaję mi się, że jestem Wam to po prostu winien. 28 lutego zmarł nagle mój ojciec i ogrom spraw, często przez niego niedokończonych, spadły na moje barki. Pisząc ten temat prawie po miesiącu dalej mam mniej czasu niż w poprzednich miesiącach, jednak już wiele moich codziennych obowiązków wróciło na miejsce. Zapowiedzi Aktualizacji nie zdążymy stworzyć przed Eventem Wielkanocnym, a publikowanie tematu w trakcie Świąt Wielkanocy nie wydaje się nam słusznym wyborem. Naszym zdaniem tydzień po Świętach, czyli ostatni dzień eventu to termin bardziej odpowiedni. Naprawdę nie chciałem by tak to wszystko się potoczyło i byście musieli czekać kolejny miesiąc na szczegóły. Wiem, że wielu z Was bardzo czeka na konkrety i nie może się już doczekać kolejnego etapu gry. Jednak w zamian dajemy konkretne daty najbliższego planu Valiuma i liczymy, że to wystarczy by Wam to w jakikolwiek sposób zrekompensować. Pozdrawiam wraz z całą ekipą Valiuma. Prezentacja Eventu Wielkanocnego: 10.04 (niedziela) Event Wielkanocny: od 13.04 9:00 (środa) do 25.04 9:00 (poniedziałek) Prezentacja Aktualizacji Valium: 24.04 (niedziela) Turniej Gildii: 27.05 (piątek) Turniej Dwójek: 28.05 (sobota) Turniej PvP: 29.05 (niedziela) Turniej PvM: 05.06 (niedziela) 26 1 64 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawirowany Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) kox terminarze Edytowane 24 Marca 2022 przez Zawirowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LELOK Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topeczka Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosiuSZPN Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardcoreSJJ Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davies Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 12 dni eventu giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBestOn Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Czasami coś się jebie w życiu, aj karamba. Będzie git Blassior [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4SN7 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie przejmuj sie blasior my poczekamy [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionek1997 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 spokojnie Blass, poczekamy i moje najszczersze kondolencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artokv2 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Trzymaj sie Blasior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironside Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Kondolencje teraz musisz sobie wszystko ładnie poukładać, i iść do przodu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmiejZelus Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Powodzenia i wyrazy współczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaas Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QU3NTUS Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 [*] trzymaj się szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glowacky Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 [*] trzymaj się boss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obita Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Trzymaj się szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoś Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xWeRix Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Kondolencje, trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notos Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Wyrazy wspolczucia , a serwer poczeka nic nam sie nie dzieje zalatw swoje sprawy najpierw 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golekxd Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Trzymaj się Blass, wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarkoxWraca Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Najserdeczniejsze wyrazy współczucia, są sprawy ważne i ważniejsze, a serwerowi nic nie stało się przez ten czas, wręcz przeciwnie podejrzewam że niedługo ilośc online wykurwi 3x do góry! Pozdrawiam, #ValiumTOP1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem_głodny Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) @BlassYaa Dzisiaj na strimku, przeczytałem co się stało i wraz z czatem odbyliśmy minutke ciszy [*] współczuję, bo wiem co to znaczy jak odchodzi bliska osoba. Wyrazy współczucia dla Ciebie i dla rodziny. Edytowane 24 Marca 2022 przez jestem_głodny //o chu wam chodzi z tymi reakcjami? xd 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potężny Mag Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) Przykro mi @BlassYaa, wyrazy współczucia. Trzymaj sie. Edytowane 24 Marca 2022 przez Potężny Mag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi