Heksero Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @BlassYaa po aktualizacji mocno zostana zmocnione bossy typu chen lodowy smok regal ruiny ? Czy w starych eq bedzie dalej mozna zbijac bossy czy juz bedzie kombinowac z nowym eq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xGerrard Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Przepustki można użyć jako loterie u uriela, to się nie zmarnują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) a co z bronia pvp np na 65 lvl ptasi wachlarz bedzie sie go przerabiac na bron pvp na 79 lvl czy tez na bron pvm @BlassYaa Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Tunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexis Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 VALIUM? TOP BEZ PODJAZDU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlassYaa Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 30 minut temu, koguit3 napisał: @BlassYaa po aktualizacji mocno zostana zmocnione bossy typu chen lodowy smok regal ruiny ? Czy w starych eq bedzie dalej mozna zbijac bossy czy juz bedzie kombinowac z nowym eq? Nie będą jakoś mocno zmieniane 10 minut temu, Tunek napisał: a co z bronia pvp np na 65 lvl ptasi wachlarz bedzie sie go przerabiac na bron pvp na 79 lvl czy tez na bron pvm @BlassYaa Będzie tak samo jak z innymi brońmi 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawirowany Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Metiny beda wystepowac na mapach? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlassYaa Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 7 minut temu, Zawirowany napisał: Metiny beda wystepowac na mapach? Tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedeProMamo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Jeśli w bonusach które działają na dungi jest mrok/ziema,będzie do wyboru na jaki dung idziemy(z mrokiem lub ziemią)czy oba bonusy beda działać na wyprawie l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunizm Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 A co z broniami 75 +6? Wiekszosc ludzi z 79 uzywa takich, a nie 65 +9. Da rade moze dodac mozliwosc przerobienia takowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedeProMamo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Komunizm napisał: A co z broniami 75 +6? Wiekszosc ludzi z 79 uzywa takich, a nie 65 +9. Da rade moze dodac mozliwosc przerobienia takowych? Chyba nie problem w tych czasach przed przerobienie ulepszyć je do +9 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mademoiselle Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Pytanko jeszcze, czemu 79 dostają kolejny set i mapę, jeżeli nie tak dawno dostały roślinki + mapę 79 z której obecnie jest największy zarobek? Moim zdaniem przedział powinien być 94-109, tak samo te sety od 94lvla. Kolejny przedział powinien się zaczynać 110-120 i sety tak samo 110. 79 przy ostatnich aktualizacjach dostało spore boosty, a 94-109 przy ostatnich aktualizacjach najmniej zyskało. Pozdrawiam Blasiora Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Mademoiselle autokorekta 2 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunizm Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 2 minuty temu, BedeProMamo napisał: Chyba nie problem w tych czasach przed przerobienie ulepszyć je do +9 xD No chodzi o to ze ludzie ich do pvp uzywaja, a z +9 to raczej na exp bedzie mozliwosc takiego truciaka np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedeProMamo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Komunizm napisał: No chodzi o to ze ludzie ich do pvp uzywaja, a z +9 to raczej na exp bedzie mozliwosc takiego truciaka np. Te itemki z tego co zrozumiałem będzie się wytwarzać u Legendarnego Rzemieślnika a nie tak jak obecnie zwojem więc raczej to nie problem.Sam fakt że eq mroku przerabia się na eq ziemi a będzie można też te nowe bizu wytworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunizm Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 3 minuty temu, BedeProMamo napisał: Te itemki z tego co zrozumiałem będzie się wytwarzać u Legendarnego Rzemieślnika a nie tak jak obecnie zwojem więc raczej to nie problem.Sam fakt że eq mroku przerabia się na eq ziemi a będzie można też te nowe bizu wytworzyć Tak, tylko chodzi mi o to zeby dodali taka mozliwosc z trutek itd a nie tylko bronie 65+9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedeProMamo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 5 godzin temu, BlassYaa napisał: Nie będziemy rzucać kłód pod nogi i w takich skrajnych sytuacjach będą różne warianty na przerobienie, tak by każdy był zadowolony i nie był stratny, że zostaje z bronią nie do przerobienia. @Komunizm proszę masz odp na swoje pytanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potężny Mag Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Mega aktualka ale zabrakło najważniejszego. Nie ma nowości na temat łowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potężny Mag Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 5 godzin temu, pawel11621 napisał: to ja mam z 20kw w przepustkach i znam pare osób co też mają powienien pojawić się ktoś w m1 taki pkt skupu i to jakoś wymieniać na wony , bo tak po prostu usunąc to mega lipnie dużo osób handluje przepustkami Ta i inflacja podskoczy w 1 dzień tak jak przez ostatnie 2 lata 3 godziny temu, Radek napisał: Czyli rozumiem, że grając na 94lvlu i mając perf klasowe niebianki z transami które nie są już dostępne na serwerze mogę usunąć je w koszu i mam zacząć szukać roślinek? Tak? Zrób propozycję, ale pewnie większość będzie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBestOn Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 ja mam pytanie co do kamieni np.: klątwy, natury itd czy one nadal będą lecieć tylko z tych nowych dungów czy zostaną zastąpione innymi? biznesowe pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potężny Mag Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 40 minut temu, TheBestOn napisał: ja mam pytanie co do kamieni np.: klątwy, natury itd czy one nadal będą lecieć tylko z tych nowych dungów czy zostaną zastąpione innymi? biznesowe pytanie Apropo kamieni. 7 godzin temu, BlassYaa napisał: Będzie nowe źródło zdobycia, przecież nie zostawimy tego samego sobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benny01 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @BlassYaa a może biżu 121 zrobić na 120? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opti Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 9 minut temu, Benny01 napisał: @BlassYaa a może biżu 121 zrobić na 120? tak mi mów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHenry Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 7 godzin temu, BlassYaa napisał: Nowe przedziały map: Zamiast 95-119 oraz 120-130 będzie 95-120 oraz 121-130 Ale bezsensowna zmiana imo xD popraw mnie ktoś jak się myle ale taki typowy gracz na etapie matrixa teraz nic nie ugra na tej mapie od 95 jak tam wejdą te pokończone postacie 120. Do tego dochodzi przerobienie całego eq na mroku do +4 i butów na moby na 120lv bo przecież na mapie i dungu działa mrok, a samego dunga zakwalifikowaliście jako "Trudny - nie poradzisz sobie bez zrobienia przynajmniej kilku rzeczy z aktualizacji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadzik Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Czy talizmany i żywioły będą działać na mapach yohary (niby ziemia i mrok tam działa, ale nie jest to wypisane w miejscu tam gdzie żywioły) 2. Czy runy zwierzaków można zdejmować i zakładać tak jak zwykłe itemy w eq typu kolce, buty, czy raczej tak jak alchemia, że wkłada się "na stałe" 3. Czy szkaty z nowych legend będą zakolejkowane tak, że trzeba będzie oddawać jedne po drugich, czy będzie można oddawać wszystkie szkaty od razu, w zależności jakie będziem akurat mieli. Chodzi mi o to, czy możliwym będzie zablokowanie przez mniejsze przedziały tych większych. To samo się tyczny biologa, który dropi na yoharach 4. Czy legendy będą się respić wieczorem czy rano, myślę, że każdemu by zależało, żeby wieczorem były bossy. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Kadzik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadzik Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 15 minut temu, PanHenry napisał: Ale bezsensowna zmiana imo xD popraw mnie ktoś jak się myle ale taki typowy gracz na etapie matrixa teraz nic nie ugra na tej mapie od 95 jak tam wejdą te pokończone postacie 120. Do tego dochodzi przerobienie całego eq na mroku do +4 i butów na moby na 120lv bo przecież na mapie i dungu działa mrok, a samego dunga zakwalifikowaliście jako "Trudny - nie poradzisz sobie bez zrobienia przynajmniej kilku rzeczy z aktualizacji." poprawiam cię, bo się mylisz pierdolisz głupoty pozdro 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiableNoir Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 16 minut temu, PanHenry napisał: taki typowy gracz na etapie matrixa teraz nic nie ugra na tej mapie W dniu 18.04.2022 o 23:08, BlassYaa napisał: By dokładnie opisać skalę trudności nowych Map oraz Dungeonów stworzyliśmy małą legendę: Łatwy - bez problemu poradzisz sobie z aktualnie maksymalnie rozwiniętą postacią. Średni - poradzisz sobie z aktualnym maksymalnym ekwipunkiem oraz misjami, ale nowe rzeczy z aktualizacji mogą być niezbędne by lepiej sobie radzić. Trudny - nie poradzisz sobie bez zrobienia przynajmniej kilku rzeczy z aktualizacji. Bardzo Trudny - by sobie poradzić musisz mieć prawie skończoną postać (po aktualizacji). Ty nawet sobie z Łatwym nie poradzisz jak z matrixa chcesz na tą mapę wejść. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi