kubsonn222 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Informacje/opis: 2X 130LVL HEALER (LEPIEJ ROZWINIETY) 867 063, WP 592 28, DROP NINJA 836619 Na obu postaciach jest jeszcze masę ulep i złomu, kilkaset kW, eq szkarłat sungma+9 talik sumga+50 leg amulet itp Forma płatności: PLN CW*:? KT*:? MP*:? Kontakt: Discord: ksavery0305, ew forum Zależy mi na sprzedaży, grać już nie będę a szkoda żeby postacie na, które poświęciłem masę czasu leżały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obora Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Niestety ale obenie takie postki to ultra zule. bez eq, sura moze z 30 pln ktos da za hellera 60-70 pln . a eq mozesz sobie obczaic na rynku talik sungma 50-60 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbaque Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 1 minutę temu, Obora napisał: Niestety ale obenie takie postki to ultra zule. bez eq, sura moze z 30 pln ktos da za hellera 60-70 pln . a eq mozesz sobie obczaic na rynku talik sungma 50-60 pln ceny postek troche zawyzyles na moje bo puste po 10-20zlotych, talik sungma tez z 40zlotych max 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi