Skocz do zawartości

START GRY W 2025 ROKU NA VALIUM ||| OPIS WYMAGAŃ NA DUNGEONY

Zurisss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• BlassYaa przypiął/eła ten temat
17 godzin temu, Loozak30 napisał:

Myślę, że można by dodać info o pierścieniu mistrza. Co prawda, jego wartość jest systematycznie obniżana przez dodawania go ostatnio na każdym evencie, jednak jest też sposobem na zarobienie pierwszych poważnych wonów.

jutro dorzuce jeszcze kilka informacji do tematu

Super poradnik, bardzo przydatne dla nowych graczy.

Mozesz dodać systemy, które można zrobić żeby zwiększyć dmg do 64 lvl, na mapie adeptów mnóstwo systemów jest wyłączonych i może to wprowadzać w błąd ze np chao potwory 2 nie podniesie Ci dmg, a taka obroża mroku już tak.

Pozdro 

fajne tylko na czym się skupić, co rozwijać. Teraz trzeba siedzieć na mapie adeptów by rozwinąć misje i alchemie. A co z eq, jakie eq kupować bo raczej samemu nie opłaca się ulepszać, co z tymi misjami co pierwsze mrok czy ziemia, to samo jaka obroża, rękawica itd.

5 minut temu, bialyX napisał:

fajne tylko na czym się skupić, co rozwijać. Teraz trzeba siedzieć na mapie adeptów by rozwinąć misje i alchemie. A co z eq, jakie eq kupować bo raczej samemu nie opłaca się ulepszać, co z tymi misjami co pierwsze mrok czy ziemia, to samo jaka obroża, rękawica itd.

Przejrzyj dokładnie sklep adepta :)

• Confused 1

2 godziny temu, MaCCaBrA napisał:

Przejrzyj dokładnie sklep adepta :)

przejrzałem i to nie jest żadna odpowiedź na moje pytanie w jakie systemy isć, czy kupować obroże, rekawice taliki na mrok czy moze na ogien, lod czy co

Edytowane przez bialyX

11 godzin temu, bialyX napisał:

przejrzałem i to nie jest żadna odpowiedź na moje pytanie w jakie systemy isć, czy kupować obroże, rekawice taliki na mrok czy moze na ogien, lod czy co

focusujesz sie na ekwipunku mroku + taliku sungmy, zeby wejsc na jeden z 3 przedzialow starej yohary