Skocz do zawartości

Valium Akademia 5: Wracamy!

BlassYaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.02.2025 o 14:50, Pocisk napisał:

Życzę udanego przebiegu i mam nadzieję, że to już ostatnia akademia przed s2 🦍

Jak ty na tym serwerze nic nigdy nie osiągnaleś, myślisz że jak powstanie s2 to coś to zmieni? Idź popłacz się pod filmami perfecta że klient zalogowany jak masz kompa ulepionego z gówna pozdro

• Haha 1

W dniu 22.02.2025 o 14:30, BlassYaa napisał:

Z legendami pozmienialiśmy, liczymy że więcej osób je odda.

Dodaliście stare legendy pokroju wróżki/duratusa/krabsa do szkat dungeonów żywiołowych odpowiednio dla ich żywiołu? W sumie to są na tyle stare legendy, że nie powinny mieć wartości i malutki % nie zaszkodziłby :peepoBlanket:

Pytanie do szefa czy w tym roku planuje wakacje podczas trwania akademii co może poskutkować tym co rok temu - wiało ciulem i nudy bo nikt nic nie zmieniał w eventach od tego trzeciego miesiąca 🎿

Edytowane przez Vesemir3
  • Like 1
  • Haha 1

3 godziny temu, salvater napisał:

go s2

Wiem, że administracja na to nie pójdzie ale myślę sporo osób chętnie by zagrała na s2. 

Nie na akademii, która będzie na pewno super ale na świeżym valiumie. 

Wbijam i każdy jest na moim poziomie, a nie chłopy z kontami 5 letnimi mnie biją z piąchy. 

Za półtora tygodnia widzimy się na bossach, pozdro shisnoo. 

51 minut temu, Maxiores napisał:

Wiem, że administracja na to nie pójdzie ale myślę sporo osób chętnie by zagrała na s2. 

Nie na akademii, która będzie na pewno super ale na świeżym valiumie. 

Wbijam i każdy jest na moim poziomie, a nie chłopy z kontami 5 letnimi mnie biją z piąchy. 

Za półtora tygodnia widzimy się na bossach, pozdro shisnoo. 

ale to jest blassa wina ze konczysz gre co 4 miesiące czy twoja? jakbys grał jak te osoby byś był podobnie mocny. Na każdym serwerze dochodzi do takiej sytuacji ze trzeba gonic osoby ktore graja od startu, na s2 które nie będzie raczej w przyszłym czasie po 1/2 latach by była sytuacja 1:1 a zacząc na terazniejszym valiumie trudno naprawde nie jest

Edytowane przez ŁAAAAAA
  • Like 1

39 minut temu, BlassYaa napisał:

Częstsze respy po prostu, zamiast większej ilości.

na poprzedniej były tak samo często respy oraz było ich dwa razy więcej a i tak było niezłe kongo na suwerenach czy ametystowych bossach z 3-4 osobami na kanał

2 godziny temu, Chytryy napisał:

na poprzedniej były tak samo często respy oraz było ich dwa razy więcej a i tak było niezłe kongo na suwerenach czy ametystowych bossach z 3-4 osobami na kanał

Na poprzedniej akademii respy bossów byly co tyle samo co na sg. Metiny byly 2x krocej, ale bossy nie.

11 godzin temu, BlassYaa napisał:

Na poprzedniej akademii respy bossów byly co tyle samo co na sg. Metiny byly 2x krocej, ale bossy nie.

Luźna sugestia czy nie lepiej by było ewentualnie dodać z 1 lotny resp lub ten czas wydłużyć o np. 1h a dodać kolejny restp? Im mniej respów tym bardziej się zakorkuje na etapie kolców bo może i będzie ich tyle samo co na poprzedniej AK ale przykryją ją dupą upoceńce i będą zarabiać tam na kanapki, a jak jest więcej respów nawet w dłuższym czasie to nie upilnują tyle tego 

Edytowane przez Vesemir3

47 minut temu, BlassYaa napisał:

To te konkretnie, a nie z np. bossy dla dzieci. Słuszna uwaga, totalnie o tym zapomniałem.

A będzie od startu np. 3x agat z suwerena jak po zamianach na 4-tej akademii, czy dopiero jak będzie znów duży problem z tym 

• BlassYaa odpiął/ęła ten temat