Pax Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Cześć i czołem. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć jaki przedział levelowy jest najbardziej opłacalny przy wkładzie nie większym niż 110pln/8rubli/500kw ? Pewnie zaraz się znajdą śmieszki którzy będą pisać, że przy takim budżecie lepiej wybrać się do kina i wziąć mały popcorn, ale zastanówmy się chwilę. Nie każdy chce być zaraz w topce, skracać czas wszystkiego do minimum i grać najlepiej rozwinięta postacią w danym przedziele lvl. Niektórzy chcą małym kosztem, pograć dla zabicia czasu, ale też z jakimś sensem. Co myślicie? Jestem ciekaw pomysłów. Z fartem ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoobNa65lvl Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Wydać te 100 zł na zborninie postaci pod skorupki/pety, najlepiej+127lv. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 6 minut temu, NoobNa65lvl napisał: Wydać te 100 zł na zborninie postaci pod skorupki/pety, najlepiej+127lv. Czy jesteś w stanie napisać coś konkretniej ? Co ta postac potrzebuje? skąd wziąć skorupki? pety logiczne, trzeba szukać i starać się złapać. Jestem w tym zielony więc byłoby miło gdybyś rozwinął wypowiedź:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenovy Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 1 minutę temu, Pax napisał: Czy jesteś w stanie napisać coś konkretniej ? Co ta postac potrzebuje? skąd wziąć skorupki? pety logiczne, trzeba szukać i starać się złapać. Jestem w tym zielony więc byłoby miło gdybyś rozwinął wypowiedź:) Chyba chodziło mu o kupienie kilku zuli i latanie nimi po mapach 127 i zbieranie petow zeby potem przerabiac je na skorupki , jedyne co bys potrzebowal to brazowe puste pieczeci i duzo cierpliwosci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 2 minuty temu, Lenovy napisał: Chyba chodziło mu o kupienie kilku zuli i latanie nimi po mapach 127 i zbieranie petow zeby potem przerabiac je na skorupki , jedyne co bys potrzebowal to brazowe puste pieczeci i duzo cierpliwosci No i super, dzięki bardzo. Czekam na jeszcze jakieś pomysły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierowo123 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 najlepiej bedzie na początek postac 120 equ +9 tanie jak nie wiem co i do tego matrix dobry na eventy piłek, proroków. Do tego mozna latac trytona gdzie szkaty tez sporo fajnie schodzą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Teraz, papierowo123 napisał: najlepiej bedzie na początek postac 120 equ +9 tanie jak nie wiem co i do tego matrix dobry na eventy piłek, proroków. Do tego mozna latac trytona gdzie szkaty tez sporo fajnie schodzą Myślisz, że jestem w stanie za 500kw ogarnąć postac 120 z eq+9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinV Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zbieraj kwiatki, praktycznie zero wkładu, a zapotrzebowanie ogromne. Nudne zajęcie ale opłacalne fest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJtek Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 48 minut temu, Pax napisał: Myślisz, że jestem w stanie za 500kw ogarnąć postac 120 z eq+9 ? bez problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeanutButter Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 32 minuty temu, WOJtek napisał: bez problemu Wy to powaznie piszecie? za 500kw mozna ogarnac postac 120lv z eq+9? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abade Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Żula na matrixa/trytona lajtowo za taką kase ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 No i klasa. Musze wiec poszukac jakiegos zula 120 z eq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajczo Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Najtaniej? Postać ze zbieractwem p widziałem chyba za 600kw wczoraj. Do tego sierp 200kw Może trochę ponad budżet ale no licz że jak grasz w dobrych godzinach to do 40/50kw na 1h idzie zrobić. No wiadome 200sm boost z isa trzeba zabrać. Jedno konto biegasz wciskasz klawisz i jesteś milionerem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajczo Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Biegając trytona masz zarobku jakieś 10kw na 1h max przy czym trzeba mieć dość odpalona postać by robić to 10dungow na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIENZARUWKA Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Za 500kw: Kupujesz ze 2/3 żule 110-120lv, otwierasz każde na nowo stworzonym koncie, odbierasz mistrzowską skrzynie i masz doj3any odpał + masna zbroja i bron. Biżu 110lv to teraz groszowe sprawy, nie dość że te postacie ubierzesz to nawet coś niecoś zostanie na dalsze ruchy. Jak nie znajdziesz 110-120 konkretnie to nawet 130-135lv i ten sam schemat, eq mroku+9 widziałem ostatnio po 15kw więc nawet rogaliksa na luzie bedziesz mógł robić. Nie rzucaj się z tymi 500k od razu na postać z X dywizją czy jakimiś 7/10 runami bo to bez sensu na sam początek, takimi Cześkami ze zwykłą wyborną aby tylko z biologiem i najlepiej fabu odrobisz te 500k moment i wtedy możesz myśleć o dalszych inwestycjach, to nie wyścig czy zrobisz dunga 10-20 sekund szybciej, lepiej na kilka postaci dłużej niż jedną postacią te pare sekund krócej. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Czyli póki co większość z Was kieruje mnie do wyboru przedziału 110/120/130. Teraz pytanie czy jestem w stanie coś sensownego znaleźć. A może ktoś z Was ma coś " na zbyciu ", oczywiście nie za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierowo123 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Kupić 2 postacie 120 ubrać w onyksowe +6/7 i latać trytona/Matrixa i w jeden dzień masz odrobiona kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi