kaniaog Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajster Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellstarego Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Giga Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez sellstarego Nie zrozumiałem na czym polega wytworzenie tej kartkówki , pojebalo mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artezja Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 to czyli drop ze skrzyni eventowej dla każdego przedziału jest taki sam? różnica polega jedynie na tym, że np. na jednym przedziale tych skrzynek poleci mniej, a na drugim więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatte Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Będą raty na czas eventu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernape Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 A IS szkolny to leci skad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Technic Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Infernape napisał: A IS szkolny to leci skad? Sam się nad tym zastanawiam, w zasadzie to stroje i zeszyty potrzebne są tylko na wyprawy i szarfy. Nie zauważyłem, żeby można było wytwarzać pakunki jak w poprzednich edycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernape Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 2 minuty temu, M3Technic napisał: Sam się nad tym zastanawiam, w zasadzie to stroje i zeszyty potrzebne są tylko na wyprawy i szarfy. Nie zauważyłem, żeby można było wytwarzać pakunki jak w poprzednich edycjach. No wlasnie mam wrazenie ze z tych zeszytow chyba cos bedzie leciec i z tych strojow ale pewny nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Technic Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Infernape napisał: No wlasnie mam wrazenie ze z tych zeszytow chyba cos bedzie leciec i z tych strojow ale pewny nie jestem Może @BlassYaa odpowie, a jak nie to zobaczymy w grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlassYaa Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 14 godzin temu, Artezja napisał: to czyli drop ze skrzyni eventowej dla każdego przedziału jest taki sam? różnica polega jedynie na tym, że np. na jednym przedziale tych skrzynek poleci mniej, a na drugim więcej? Tak, masz 2 różne skrzynie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlassYaa Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 12 godzin temu, M3Technic napisał: Może @BlassYaa odpowie, a jak nie to zobaczymy w grze ? 12 godzin temu, Infernape napisał: No wlasnie mam wrazenie ze z tych zeszytow chyba cos bedzie leciec i z tych strojow ale pewny nie jestem Zobaczycie w trakcie eventu co z czego leci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podeptany Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 W misji jest napisane otwórz kartkówkę oraz zeszyt do matmy. Analogicznie w jednym będzie pewnie kostium fryz amulet a w drugim pet do rogu i zwykły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade89 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) nooo może tak być Edytowane 1 Września 2023 przez blade89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campanula Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 w przypadku takiego wydarzenia, chcialabym poprosic o zwolnienie od lekarza zeby nie isc do szkoly ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAMARAN Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Nie jest nic wspomniane o craftowaniu pisanek, pojawią się w takiej lub innej formie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCST Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Ta misja na skrzynkę z odpałem nie do końca ma sens. Na skrzynkę trzeba oddać przedmioty warte +/- 5kw, a do tego wpłacić około 1kw w loterię, za co dostaniemy odpał o wartości około 2kw i wierzchowca na 7 dni. Jakoś średnio mi się to kalkuluje. Może warto zmniejszyć ilość corów do załóżmy 200 antycznych i 100 szlifów? To sprawi, że robienie misji będzie jakkolwiek opłacalne. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedeProMamo Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 22 godziny temu, BCST napisał: Ta misja na skrzynkę z odpałem nie do końca ma sens. Na skrzynkę trzeba oddać przedmioty warte +/- 5kw, a do tego wpłacić około 1kw w loterię, za co dostaniemy odpał o wartości około 2kw i wierzchowca na 7 dni. Jakoś średnio mi się to kalkuluje. Może warto zmniejszyć ilość corów do załóżmy 200 antycznych i 100 szlifów? To sprawi, że robienie misji będzie jakkolwiek opłacalne. xD Jak Ci sie nie opłaca to nie rób.Ja zrobie bo sobie kolekcjonuje te skrzyneczki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckeR Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Kartkówka: - Kupujemy u NPC za dany przedmiot. W zależności ile damy mu przedmiotów tyle punktów do nabicia otrzymamy na zakupionej kartkówce. - Idziemy na odpowiednią dla nas mapę i zabijamy potwory. Nabijamy w ten sposób punkty. - Po nabiciu 50 pkt otrzymamy Kartkówkę (skrzynkę). Będzie w niej drop lub używamy jej jako przepustki. - Punkty można dokupić w każdej chwili. Punkty redukują się wraz z nabitym przedmiotem. - Nabitą kartkówką można handlować. - Napełniona kartkówka służy jako przepustka! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi